Monday, July 25, 2011

Banyaknya sarang labah-labah

Bersawang mawang dah rupanya belog ku ini.... nak log in blogspot ni pun terkial-kial nak ingat balik email dgn password..Ini semua salah Muka Buku sekolah !!... heheheee... kuat betul penangan Muka Buku ni rupanya...
Tetiba on balik belog ni kenapa ek??? Sebab nak join satu program yang dianjurkan oleh Sis Zalia , nampak macam senang je.....nampak saje lah ye..tapi hakikatnya kalau tiada keazaman yg tinggi memang ke laut china selatan la jawabnya.. Harapan setinggi gunung dapat turun sampai 60kg pun dah syukur alhamdulillahh...moga berjaya!! untuk diri sendiri dan juga peserta2 yang lain..:D

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)