Wednesday, October 28, 2009

99 Hari Tanpa Nasik

Sangat malas nak update kat blog ni.. pikir je pasal 99HTN anjuran akakzel..belh ke ek aku follow??hurmmm aku sgt la menyintai nasik..sehari tak makan pun da rasa gegel semacam je..
x pe la cuba dulu baru tahu..lagipun sebelum tau 99HTN ni aku mmg nak join anak sedara aku along ya ngan hariz nak berdiet selama 6 bulan start 1 nov nih.. kiranya 99HTN ni mmbantu proses diet aku... Wahai nafsuku tolong la control utk mkn ehhhh.. huhuhu

3 comments:

Mia-Ina said...

salam kenal sepatu puteh...nak panggil apa ek?hehe

mia...27 tahun

sempena 99HTN..chaiyo...

eynda said...

Salam kenal...nak link kan ek utk 99htn :-)

Sepatuputih said...

mia-ina ---> salam...panggil je huda :)

eynda--->ok aje..kite pun nak link akk :D